Generalforsamling 2005 - Ekstraordinær - opfølgning PDF Udskriv Email
Skrevet af Søren Bay   
Tirsdag, 19. maj 2009 20:55

Sommer i Griffenfeldparken juli 2005

Kære alle sammen.

Vi har været meget sammen på det sidste.

Sidst var Sankt Hans aften, hvor det virkede som om alle mand var af hus, unge, ældre, gamle, venner og bekendte. For første gang havde vi ikke trykt nok sange. Dejligt at se så mange glade børn og voksne. Vores forening ændrer umærkeligt karakter fra “sølvbryllupskvarter” til igen at blive befolket af familier med børn. Der er heldigvis plads til alle.

Det bringer os frem til resultatet af underskriftsindsamlingen:

Der er 2 husstande vi ikke har kunnet få kontakt til på nogen måde.

Der er 41 husstande der ikke vil være med til at betale til den trafiksanering, der blev vedtaget ved en flertalsafgørelse på den ekstraordinære generalforsamling.

Der er 84 husstande der vil være med til at betale til trafiksaneringen. Det er ikke alle 84 husstande, der går ind for projektet, men som nogle skriver: “Vi er jo medlem af foreningen, og en demokratisk afstemning har afgjort resultatet, og derfor vil vi selvfølgelig gerne betale.”

Tak for mange maskinskrevne, håndskrevne samt mundtlige tilkendegivelser af forskellig art.

Næste skridt er trafikudvalgets tilladelse. Da det ikke er helt 75 % af beboerne, der går ind for det, kan der ikke blot gives os en administrativ gravetilladelse fra teknisk forvaltning, så entreprenøren kan gå i gang.

Proceduren i kommunen foreskriver, at den endelige afgørelse træffes ad politisk vej. Nemlig i trafikudvalget. Det holder møde den 9. august, og på dette møde vil der så skulle tages endelig stilling til om projektet kan gå i gang. Ole Helbo har lovet, at han snarest efter mødet vil give os besked.

Så indtil denne dato er passeret må vi vente. Men I hører selvfølgelig fra os så snart vi ved mere.

Håber I alle må få en dejlig sommer.

Mange venlige hilsner til jer alle

Bestyrelsen.