Generalforsamling 2010 - Referat PDF Udskriv Email
Skrevet af Søren Bay   
Tirsdag, 15. juni 2010 12:26

Tirsdag den 13. april 2010 kl. 19.00 på Cafe NørrevangFormanden,
Preben Rasmussen bød velkommen til 9 fremmødte medlemmer.

 

1. Valg af dirigent

Niels Kjær Hansen, tilbød at være dirigent, hvilket medlemmerne bifaldt enstemmigt.

Naturvejleder Ole Schmidt bydes velkommen.
Ole holdt et spændende foredrag om Nørrestrand, - et område som han har arbejdet med i 20 år. Han fortæller bla.  om de specielle planter, og fugle i store overvintrene flokke, som lever godt af den megen føden, som findes der. Nørrestrand er et enestående naturvildtreservat, som der bør værnes om, og derfor endte foredraget også, med en snak om hvad kommunen har gjort, og om hvilke planer der var for området.  I de sidste 10-12 år, har man ikke foretaget sig noget fra kommunens side, da omkostningen er for stor. Blandt de fremmødte var der forslag til at lave ”kiler” rundt ved Nørrestrand, et udtyndet stræde/udkigspunkt, som vil give mulighed for at se vandet der hvor der ellers er tæt bevokset skov. Kommunen skulle efter sigende være interesseret i at lave disse kiler, men med beboere/grundejerforeninger, som de praktisk udførende. Dirigenten takkede for et godt foredrag.

2. Formandens beretning

Legeplads: Legeredskaberne er blevet malet, ved hjælp fra medlemmerne. Dog havde det været rart med et større fremmøde. Nogle af redskaberne er blevet repareret og andre bør helt udskiftes. Der er ligeledes blevet opsat en affaldsspand ud mod Kingosvej, samt hundeposer på pladsen.

Chikaner og trekanter: Der mangler at blive lagt sten i de sidste trekanter, og det gøres efterhånden som der er penge til det.  Chikanerne har vi haft ”Den lille anlægsgartner” til at vedligeholde. Det er et større arbejde, end vi havde forventet.  

Aktiviteter: Der har været afholdt Sct. Hans fest, som var godt besøgt, dog ville en større opbakning til det praktiske arbejde blive værdsat. I samarbejde med Ponygården, har der også været afholdt fastelavnsfest i ridehallen på Ponygården. Det var en stor succes, med 35 fremmødte børn.

Nørrestrand: Der er blevet gjort et stort stykke arbejde med, at rydde pilebevoksningen ved lavningen før stiens begyndelse. Kommunen har vist sin interesse for projektet og Anna Marie har skabt en god forbindelse til kommunens ansvarlige for området.

Div: Etablering af chikaner på Brådhusvej er i første omgang blevet afvist af kommunen, da der ikke er penge til det. Kommunen henviser også til der allerede er en chikane på Brådhusvej. Andre er dog tidligere blevet informeret af kommunen om at det er et ”pausehold”.Bestyrelsen har kontaktet Energi Midt, for at høre om deres planer for fibernet for området. De vi have 40% faste/bindende tilmeldinger først.Beretningen blev godkendt af forsamlingen.

3. Regnskab/budget 2009/2010:

Foreningens kasser fremlagde foreningens regnskab og budget - som blev godkendt af forsamlingen.Der opfordres til at udvise solidaritet i grundejerforeningen, mht. betaling af kontingent.

4. Valg:

Preben Rasmussen, og Anna Marie Ringive blev genvalgt til bestyrelsen.Følgende to suppleanter blev valgt til bestyrelsen: Niels Kjær Hansen og Marianne Binder.Valg af revisor blev Bjørn Sahl.Valg af revisorsuppleant blev Poul Holm.

5. Indkomne forslag:

Der var forslag om at bestyrelsen skulle starte/organisere et Nørrestrandslaug. Det var der dog ingen i bestyrelsen, som ville påtage sig, da bestyrelsen har rigelig andre opgaver at håndtere. Poul Holm ville gerne prøve at bygge et hold op af frivillige hjælpere, som har lysten til at gøre noget aktivt for Nørrestrand. Poul får derfor den direkte kontakt med kommunen, så al kommunikation omkring rydning foregår mellem dem og Poul. Poul holder bestyrelsen informeret. Denne øvelse vil Poul gerne prøve af i et år.

6. Evt.:

Søren Bay fortæller at der er konstateret rotter flere steder i kvarteret.  Det opfordres derfor alle at være opmærksomme på dette, og at der kontaktes en rottefænger hvis der observeres rotter.

Der var et indslag omkring frivillig affaldsindsamling, som modtog stor ros for det flotte initiativ.  En indsamling som der bliver informeret om på hjemmesiden. 

Dirigenten takkede for et godt møde. 


Lars Nielsen Ref./2010-04-13

 

Senest opdateret: Tirsdag, 15. juni 2010 12:33